ANTALYA / ALANYA - Şükrü Mülazımoğlu Ortaokulu

Nis

25.04.2024 Tarihinde Okulumuzda Düzenlenecek Kermes'e tüm halkımız davetlidir. Kermes'e katılımınızdan ve desteklerinizden dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ Kutlama programı düzenlendi. Programı düzenleyen Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize teşekkür eder, Şanlı tarihimizin en büyük destanı Çanakkale Zaferi’nin 106. yılında başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Ara

Okul öğrencilerimizle Alanya Kitap Fuarı'nı ziyaret ettik. Bu etkinliği düzenleyen okul idaremize ve öğretmenlerimize teşşekkür ederiz.

Ara

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine Diyetisyen Onur bey tarafından Diyabet Eğitimi verildi. Bu Eğitimden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Antalya il genelinde yapılan okullar arası Yıldızlar Voleybol Kız takımımız ve Yıldızlar Voleybol Erkek takımımız ilde 3. olmuşlardır ve Bölge turnuvalarına katılmaya hak kazanmışlardır. Bu başarıyı gösteren öğrencilerimizi tebrik eder, bu başarıda büyük emek gösteren Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Bülent ÇİFTÇİ ve Ömer ÖZKAN'a teşekkür ederiz. Bölge müsabakalarında öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

8.sınıf öğrencilerimizi LGS'ye motive etmek ve liseleri daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla sınavla öğrenci alan Hüseyin Girenes Fen Lisesi, Hasan Çolak Anadolu Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ettik. Okulları ziyaret edip öğrencilerimizin sorularını sormalarını sağladık. Okul idaremize ve geziyi organize eden rehberlik servisine teşekkür eder, öğrencilerimize sınavda başarılar dileriz.

Kas

Okulumuzda düzenlenen programla Öğretmenler Gününü çoşkuyla kutladık. Kutlama Programında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, bütün öğretmenlerimizin  Öğretmenler Gününü Kutlarız.

Kas

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği olarak "İnternete Bağlı Ol, Bağımlı Olma" projesi kapsamında okulumuzda öğrencilere seminer verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bu katkılarından dolayı teşşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85'nci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimiz de yаşаyаcаksın.

Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda düzenlenen coşkulu bir kutlama programı ile kutladık. Programda emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Hepimizin CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN. Yaşasın Cumhuriyet.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında Alanya Belediyesi Demirtaş Hayvan Barınağı ziyaret edildi.